Over Solar Lettele B.V.

Solar Lettele B.V. is gevestigd in Overijssel en gespecialiseerd in het geven van advies op maat en het plaatsen van zonnepanelen en andere duurzame oplossingen sinds 2012. We hebben inmiddels al meer dan 1000 installaties verzorgd. Naast zonnepanelen kunnen wij u helpen met andere duurzame oplossingen zoals warmtepompen, warmtepompboilers en infraroodverwarming.

Solar Lettele B.V. werkt met eigen personeel die allemaal goed Nederlands spreken. We hebben alles in eigen beheer. Van onze gekwalificeerde monteurs tot monitoring van uw systeem op afstand. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een vertrouwd partner voor duurzame energieoplossingen. Voor het verzorgen van complete zonnepanelen systemen moet u dus bij Solar Lettele zijn. Wij geven u graag een vrijblijvend advies met bijpassende oplossingen.

We werken ook met gecertificeerde elektriciens. We kunnen dus ook eventueel uw meterkast weer op orde maken volgens de huidige normen. Uw veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. We leggen ook kookgroepen aan, sluiten plintboilers aan en maken buitenstopcontacten.

Tegenwoordig wordt er steeds meer met stroom gedaan. Van het elektrisch verwarmen van uw woning tot het elektrisch rijden. De toekomst vraagt steeds meer om stroom en daar kunnen de zonnepanelen mee helpen om de vaste lasten laag te houden. Ook laadpalen van Wallbox kunnen wij u leveren. Met een laadpaal kunt u 3 x sneller laden dan met een gewone stekker aan het stopcontact. Voor veel mensen is dit een grote wens en mocht u daar interesse in hebben dan kunnen we u daar prima in adviseren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en u komt snel te weten hoe wij u kunnen helpen met het verduurzamen van uw woning.

Onze merken

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

direct aanvragen