Recensies

"Duidelijke communicatie en komen afspraken na"

In onze omgeving al positieve geluiden gehoord over Solar Lettele c.q. Jeroen en zijn collega’s. Wij kunnen dat alleen maar bevestigen. Duidelijke communicatie en komen afspraken na, zoals het hoort!

- Henk Bruin - Bathmen -

"Heldere uitleg over de werkwijze"

Wat het meest in het oog sprong waren de goede voorlichting over zonnepanelen door Jeroen, zijn heldere uitleg over de werkwijze, de duidelijke afspraken en het feit dat ze precies werden nagekomen. Geen verrassingen, alles liep precies als gepland met fijne medewerkers. De installatie liep probleemloos, de panelen liggen precies als afgesproken en alles werd heel netjes achtergelaten.
Ook prettig is het dat er geen vooruitbetaling wordt gevraagd, dat geeft ook al veel vertrouwen.

- Klaas Haak – Harfsen -

"Duidelijke uitleg van wat er gaat gebeuren"

8 Zonnepanelen laten plaatsen. Goed bedrijf. Duidelijke uitleg van wat er gaat gebeuren. Alles netjes geplaatst en aangesloten.

- Joost - Olst -

"Goede en duidelijke uitleg van de opties en iedereen was erg vriendelijk"

Ik ben heel erg blij met de service van Solar Lettele. Goede en duidelijke uitleg van de opties en iedereen was erg vriendelijk. De app is handig en alles heel makkelijk. Ik kan Solar Lettele zeker aanbevelen en zou dit ook graag doen. Bedankt aan team Solar Lettele!

- Janina Klein - Deventer -

"Extra panelen laten plaatsen door Solar Lettele"

In 2020 door Solar Lettele 18 panelen laten aanbrengen. Dit is naar volle tevredenheid gebeurd. Vandaag nog 6 extra panelen laten plaatsen door Solar Lettele. Ondanks het slechte weer is dit door de prettige en deskundige medewerkers van Solar Lettele zonder morren prima uitgevoerd. Alle afspraken die met Jeroen Leuvenink zijn gemaakt is hij nagekomen. Ben zeer tevreden tot op heden.

- Ronald Sonnenberg - Deventer -

"Vriendelijk personeel"

Vriendelijk personeel, leggen duidelijk uit wat ze gaan doen en laten alles netjes achter. Vooraf een uitgebreide uitleg gehad over de mogelijkheden.

- Van Kampen - Bathmen -

"In zee gaan met dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen."

Bij deze geef ik graag door, dat ik heel tevreden ben met de plaatsing van de zonnepanelen door Solar Lettele. Deskundigheid, klantvriendelijkheid en prima aflevering staat bij deze firma hoog in het vaandel. In zee gaan met dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen.

- Mentz - Deventer -

"Een aanrader met hen in zee te gaan"

Van de vele offertes die ik ontving van diverse bedrijven, was de offerte van Solar Lettele het meest duidelijk en transparant. Bovendien was de persoonlijke aandacht en toelichting van Jeroen Leuvenink zeer verhelderend, hetgeen het vertrouwen in het bedrijf van Jeroen positief beïnvloedde. Ook de aanleg van de panelen door zijn medewerkers liep van een leien dakje. Kortom, nu enige maanden verder, werkt het systeem perfect en zijn de revenuen heel duidelijk zichtbaar op Solaredge en bij Essent, dus een aanrader met hen in zee te gaan.

- J.H. Drewes - Diepenveen -

"Advies, offerte en uitvoering, allemaal prima voor elkaar"

Wij wilden bij ons in 2018 (door een andere leverancier) geïnstalleerd systeem nog extra panelen hebben i.v.m. de aanschaf van een warmtepomp. Solar Lettele kon dit heel vlot regelen, zodat we al twee maanden na het eerste contact er 9 panelen bij hebben. Advies, offerte en uitvoering, allemaal prima voor elkaar. Jeroen en zijn team regelden het op een adequate en plezierige manier. Het maatwerk in onze niet-standaardsituatie en de aanpassingen aan de meterkast waren geen probleem voor hen.

- MWF Yland - Diepenveen -

Onze merken

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

direct aanvragen